Kuna kallid külalised on peagi päral ja oma kanarooga ei saa ma neile valmistada (tavaliselt saavad külalised osa minu kanaroast), sest olgem ausad Signe ja Mari-Ann mulle selle kanaroa retseptikese õpetasid, siis seekord katsetasin sellist rooga nagu boeuf bourgoingnon. Kes on näinud filmi Julie ja Julia...teavad millest jutt käib.
Ostsin poest ülikalli ahjupoti, liha, veini ja muud vajalikku, kahjuks unustaisn peterselli ja loorberi. No egas midagi, tegin test boeufi ilma nendeta. Nüüd pean veel päevakese ootama (roakene peaks päeva seisma, sest siis läheb liha veel paremaks) ja homme saan oma hõrku testrooga maitsata.

Head isu teile/meile
2 comments:
Kui mina näen vaeva, et Sulle veel Brüsselisse külla jõuda, siis Sina näed vaeva, et jälle seda pajarooga teha, eksjuuuu? :P
Kata, kindlasti:-)järgmine kord panen loorberi ja peterselli ka juurde...siis peaks õite hää tulema, aga testroog oli samuti väga hea:-) Nämm nämm
Post a Comment